Έχει δρόμο ακόμη μπροστά του ο Ολυμπιακός Βόλου

Ένα ημίωρο άντεξε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 4-0 από μια ομάδα που παίζει στη Σούπερ Λιγκ και η οποία σε μία εβδομάδα θα αρχίσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.
Για τον Αστέρα το χθεσινό φιλικό αποτέλεσε πρόβα τζενεράλε, ενόψει της αναμέτρησης της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη (Κυριακή 23/9), ενώ για τον Ολυμπιακό ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, με την ομάδα να μην έχει συμπληρώσει ούτε 20 μέρες προετοιμασίας.
Στο πρώτο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν αρκετά καλά στο πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο δεν επέτρεψαν τους παίκτες του Αστέρα να γίνουν απειλητικοί για το τέρμα του Ξενοδόχοφ. Έκλειναν σωστά τους χώρους, πίεζαν στη μεσαία γραμμή και σε γενικές γραμμές ήταν ανταγωνιστικοί.
Με την πάροδο του χρόνου, πάντως, οι παίκτες του Αστέρα άσκησαν μεγαλύτερη πίεση, είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναζητώντας τον τρόπο να φτάσουν στο γκολ.
Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ακίνδυνοι επιθετικά, καθώς δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις σε θέση βολής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις