Υπέγραψε προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό Β. ο Μπαράνκο

Ο Μπρούνο Μπαράνκο θα είναι ο επιθετικός που θα έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου, ως αντικαταστάτης του Νίκου Γιαννιτσάνη, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τους «ερυθρόλευκους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κερύνειας και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr. o 23χρονος Αργεντινός φορ ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας και τις προσεχείς μέρες θα έρθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια στο Βόλο, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Μπαράνκο αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φέρο Καρίλ, ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Αργεντινής.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν δύο ακόμη μεταγραφές Αργεντινών ποδοσφαιριστών και άμεσα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Τα όποια κενά δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου θα φροντίσουν να τα καλύψουν και η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης σε όλες τις γραμμές.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις