Πλούσιο θέαμα από τους Παλαίμαχους Θησέα και ΠΑΟΚ στο Olimpico Sport Club

Αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και για να τιμήσουν τη μνήμη του παλαίμαχου άσου του Ολυμπιακού Βόλου και του Θησέα Αγριάς, Γιώργου Πασχαλίδη, έδωσαν σήμερα το μεσημέρι οι παλαίμαχοι του Θησέα και του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στο πλήθος κόσμου που γέμισε τους χώρους του Olimpico Sport Club, οι κόρες του αείμνηστου ποδοσφαιριστή, Μαρία και Βάγια καθώς και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Καραμίχαλος.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 15:00, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Πασχαλίδη. Οι δύο ομάδες αντάλλαξαν μεταξύ τους δώρα, ενώ από αυτό τον αγώνα δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, κ. Ευτέρπη Μαργαρίτη – Παπανδρέου, που ευχαρίστησε και βράβευσε τις δύο ομάδες.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Οι παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς και του ΠΑΟΚ έδωσαν ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα, διάρκειας 80 λεπτών (δύο 40λεπτα ημίχρονα), κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον, όσων το παρακολούθησαν, μέχρι το τέλος. Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είχε πολλές φάσεις και γκολ, ενώ όπως μαρτυρά και το τελικό 6-7, οι φίλοι που παρευρέθηκαν στο Olimpico Sport Club, απήλαυσαν πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» και των «πράσινων» δεν ξεχνούν το ποδόσφαιρο και το απέδειξαν, όχι μόνο με το μεγάλο αριθμό τερμάτων που πέτυχαν, αλλά και με τις εξαιρετικές ενέργειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προσφέροντας στο φίλαθλο κοινό που έδωσε το «παρών» στο Olimpico στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας.

Ο Θησέας Αγριάς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 6-7. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Τζοβάρας στο 6΄, Μαλακασιώτης στο 20΄, Τόλιας στο 50΄, Αλιάτης στο 55΄ και στο 76΄ και Μάνος στο 74΄. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Αλεξανδρίδης στο 15΄ και στο 77΄, Μπορμπόκης στο 34΄, στο 38΄ και στο 47΄ και Ιορδανίδης στο 45΄ και στο 52΄.

Προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο
Ο Θησέας Αγριάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ μόλις στο 6΄ με κοντινό πλασέ του Τζοβάρα. Μετά από τέσσερα λεπτά, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το σουτ του Ιορδανίδη βρήκε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Στο 15΄ ο Αλεξανδρίδης με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ενώ ο Μαλακασιώτης πέντε λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο, έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Θησέα (2-1). Στο 29΄ ο Οικονόμου είχε δοκάρι με γυριστό σουτ για του γηπεδούχους, ενώ στο 34΄ και στο 38΄ ο Μπορμπόκης με δύο προσωπικά του τέρματα, έκανε το 2-3, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Αλεξανδρίδης χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ
Σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στο 45΄ ο Ιορδανίδης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-4, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μπορμπόκης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-5. Στο 50΄ ο Τόλιας με ψηλοκρεμαστό σουτ μείωσε σε 3-5, όμως μετά από δύο λεπτά, ο Ιορδανίδης έδωσε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από εκείνο το χρονικό σημείο οι παλαίμαχοι του Θησέα Αγριάς ανέβασαν στροφές, καταφέρνοντας με τρία γκολ να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Αλιάτης με γυριστό σουτ μείωσε αρχικά σε 4-6, ενώ ο Μάνος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στη συνέχεια έφτασε τη διαφορά στο ένα γκολ. Στο 76΄ και πάλι ο Αλιάτης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Όμως, στο επόμενο λεπτό μίλησε η μεγάλη κλάση του Αλεξανδρίδη, ο οποίος με δυνατό ευθύβολο σουτ, έγραψε το τελικό 6-7, χαρίζοντας τη νίκη στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Σκόρερ: Τζοβάρας, Μαλακασιώτης, Τόλιας, Αλιάτης, Μάνος – Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Ιορδανίδης
Διαιτητής: Ζάχος
Βοηθοί: Δημητράκης, Τριφωνίδης

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ: Θεοδωρίδης, Μυλωνάς, Κουρσοβίτης, Δουλάς, Μαλακασιώτης, Σαραφίδης, Φέκας, Οικονόμου, Παπαδήμας, Τζοβάρας, Στάμος
Για τον Θησέα Αγριάς αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Καρδιτσιώτης, Μάνος, Φλάμος, Αλιάτης, Φιλίππου, Κουλαξής, Κοκκινίδης, Καραγιώργος, Παρίσης, Μαλανδρινός, Αρβανόπουλος, Κορομηλάς, Τόλιας, Κοντογεωργίου

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ: Κουρτσελίδης, Παπαχρηστίδης, Καλιφούλης, Μαλλιούφας, Ντονόπουλος, Αναστασίκας, Ζαβαντίας, Καπετανόπουλος, Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Ιορδανίδης
Για τον ΠΑΟΚ αγωνίσθηκαν επίσης και οι: Στιψιανός, Κουκίδης, Γιόκας, Μπόλκας, Κωνσταντινίδης, Δοδοντσάκης, Θεοχάρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις