Επιστροφή με εφτάρα στα φιλικά για τη Νίκη

Με το ευρύ 7-0 επικράτησε η Νίκη Βόλου του Π.Α.Ο. Καλλιθέας, σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Μαγουλάς». Οι κυανόλευκοι είχαν την ευκαιρία για ένα καλό ξεμούδιασμα απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ τοπική κατηγορία του Πειραιά. Ο Λούκας Γκαρσία ξαναφόρεσε τη φανέλα της Νίκης και έδειξε με την ποιότητά του πως θα αποτελέσει και πάλι ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα.

Ο Στάικος Βεργέτης δοκίμασε παίκτες και σχήματα, δίνοντας χρόνο σε πολλούς παίκτες ώστε να διαπιστώσει αν αυτά που δουλεύονται στις προπονήσεις αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο σε συνθήκες παιχνιδιού. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσά τους και κάποιοι νεαροί όπως οι Σεφερκόλι και Πάπας.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Αλιατίδης μετά από κόρνερ του Μέτσε ενώ το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Τσιώλης στο 45′ με πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του Μακρή σε σουτ του Ροχάνου.

Το τρίτο γκολ της Νίκης πέτυχε ο Αργύρης στο 53′ με κεφαλιά σε κόρνερ του Σαλαμούρα. Το 4-0 έγραψε ο Κάρδαρης στο 76ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαλαμούρα. Με σουτ έξω από την περιοχή ο Ντομίνγκεθ έκανε το 5-0 στο 77′, με τον Λούκας Γκαρσία να γράφει το 6-0 στο 80’ με σουτ. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Σαλαμούρας με εκτέλεση πέναλτι στο 89′, το οποίο κέρδισε ο ίδιος .

Νίκη Βόλου – ΠΑΟ Καλλιθέας 7-0

(7′ Αλιατίδης, 45′ Τσιώλης, 53′ Αργύρης, 76′ Καρδαρης, 77′ Ντομίνγκεθ, 79′ Γκαρσία, 89′ πεν. Σαλαμούρας)

Νίκη Βόλου: Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Πολίμος, Κρουθ, Μέτσε, Μπόσιο, Τσιώλης, Ροχάνο, Οικονομίκος.
Αγωνίστηκαν και οι: Κοντοστάθης, Θεοδωρόπουλος, Κοπιτσής, Αργύρης, Σεφερκόλι, Ντομίνγκεθ, Μαυροζούμης, Γκαρσία, Σαλαμούρας, Γκονζάλεζ, Κάρδαρης, Πάπας.

Π.Α.Ο. Καλλιθέας: Μακρής, Χρήστου, Γεωργιάδης, Σαριδάκης, Ανδρώνης, Ανεστίδης, Κουλάι, Φόνσος, Μήτσιος, Κωνσταντίνου, Μάμα.
Αγωνίστηκαν και οι: Τσιάκας, Σαχίνι, Τρενταφύλι, Ρόνι, Σαλαμαλίκης, Χαρτουλάρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις