Πέρασαν με νίκη από τη Λάρισα οι Νέοι της ΕΠΣΘ

Με γκολ του Χρηστίδη στο 68′ η ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ επικράτησε της αντίστοιχης της Λάρισας με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι διεξήχθη στο στάδιο Αλκαζάρ και η ομάδα…

…του Γιώργου Γάτου κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον νεαρό εξτρέμ των Ν.Α. Νίκης, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα Παπαδημητρίου, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι πριν περάσει την τελική γραμμή.
Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Νέων της ΕΠΣΘ σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που τη φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή.
ΕΠΣΛ: Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκκοβας (65′ Δάκτυλας), Αλατάς, Κυρίτσης Ι., Κυρίτσης Αθ., Χαλάτσης, Μπατζέλας, Θεοχάρης (55′ Κακαράντζας), Κατσαρός (75′ Πινακάς), Ζιάκας.
ΕΠΣΘ: Ράπτης, Δημουλάς, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (57′ Χρηστίδης), Τσανάκας, Σιώμος (78′ Χάνος), Παπουτσής (65′ Δημητρίου), Φραγκογιάννης.

Ήττα για τους Παίδες
Αντίθετα με τους Νέους, οι Παίδες της ΕΠΣΘ έχασαν με 2-1 από την ΕΠΣ Λάρισας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20′, όταν ο Δραγατσίκης, με σέντρα-σουτ, σημείωσε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας. Στο δεύτερο μέρος, ο Ποτός, έκανε το 2-0 στο 60ο λεπτό. Η ομάδα του Αντώνη Μάνδαλου κατάφερε να μειώσει το σκρο σε 2-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουσκουρίδα στο 74′, για να χάσει μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή του αγώνα για να ισοφαρίσει, με τον Κολοβό να νικά τον Χρόνη.
ΕΠΣΛ: Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Σουμπάσης, Τσαρούχας (67′ Γκουνάρας Στ.), Σκουλίδης, Ποτός (65′ Ντόκος), Τσουμάνης.
ΕΠΣΘ: Κραβαρίτης, Κοτόγλου, Μπαντέλης (66′ Γουργιώτης), Κουσκουρίδας, Πετριμίδας, Μεγαγιάννης (30′ Κακαλιάς, λ.τ.), Χρόνης, Κανούτας (56′ Γκόβαρης), Θεοδωρίδης, Τιμπλαλέξης (48′ Μπόλης), Βλιώρας (60′ Κωνσταντέλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις