Φιλική κόντρα με Βέροια σήμερα για Ολυμπιακό Βόλου

Δυνατό φιλικό παιχνίδι δίνει σήμερα ο Βόλος με αντίπαλο τη Βέροια εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5 μ.μ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας, η οποία στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο Στέφανος Ξηροφώτος θα έχει την ευκαιρία να δει τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας, η οποία διαθέτει αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Λαδάς (ο Ξενοδόχοφ δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως το αιμάτωμα στη γάμπα). Στο δεξί άκρο της άμυνας ίσως δούμε τον Σκοπελίτη, τη στιγμή που ο Γραικός για προληπτικούς λόγους δεν θα αγωνιστεί (είχε πάθει μικρή διάσειση στο φιλικό με τον Πιερικό). Ως αριστερός μπακ θα αγωνιστεί ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιαννίτσης και Φιλίποβιτς (θέση διεκδικεί και ο Ρόκας). Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Αγρόδημος, Κόλα, στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Βασιλούδης (δεξιά) και Μπαράνκο (αριστερά), με τον Ντα Κάμπο να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον προωθημένο Παπαδημητρίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι υπόλοιποι παίκτες που διαθέτει η ομάδα και κυρίως οι νεοαποκτηθέντες Κώστας Γεωργακόπουλος και Γεράσιμος Βουκελάτος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις