Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σήμερα στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα Σάββατο το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Στον Α’ όμιλο, στον οποίο μετέχουν οι ομάδες του Βόλου, η Ανόρθωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΒ Διμηνίου, με στόχο το «δύο στα δύο». Από την πλευρά της η ομάδα του Διμηνίου θα επιδιώξει να σημειώσει την πρώτη της νίκης το πρωτάθλημα.
Στην Πορταριά θα αναμετρηθούν Γ.Σ. Βόλου και Αγριά, σ’ ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ενώ αμφίρροπο είναι και το ματς της Ανάληψης με τον Αιολικό, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ. Τέλος, ο Ίωνας ταξιδεύει στη Λάρισα για το παιχνίδι με τον Κεραυνό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ, οι διαιτητές και οι γραμματείες των αγώνων, έχει ως εξής:
Α’ Ομιλος
Κλ. Αγ. Θωμά 17.30 Κεραυνός-Ίωνας, διαιτητές: Μαραμής, Καρλιάμπας, γραμματεία: Πέτσιου, Ιωάννου, Παπαδημητρίου.
ΕΑΚ Βόλου 17.30 Ανάληψη- Αιολικός, διαιτητές: Τσουμαχίδης, Ι. Μπουγλός. Κομισάριος Γ. Μόρφη. Γραμματεία: Χατζητρακόσιας, Βενετσάνος, Μαυρομιχάλης.
Κλ. Ι. Πατάκη 17.30 Γ.Σ. Νίκαια-Νίκαια 2012, διαιτητές Παζώλης, Αγορογιάννης. Κομισάριος Ζέικος. Γραμματεία: Σγουρου, Μότσιος, Γκατζιάς.
Κλ. Πορταριάς 17.30 Γ.Σ. Βόλου-Αγριά, διαιτητές Σταμόπουλος, Π. Μπουγλός. Κομισάριος Φραγκούλη. Γραμματεία: Μαρουσός, Ανδριοπούλου, Καραγεώργος.
Κλ. Ν. Ιωνίας 18.00 ΑΕΒ Διμηνίου-Ανόρθωση, διαιτητές Γιαννουλής, Αβραμίδου, γραμματεία: Μαριτσούδη, Γκαλίδη, Πολύζος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις