Μ. Ανδρωνάς: Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε πολύ καιρό

Η ωραία… περιπέτεια της νεοφώτιστης Δήμητρας στη Γ’ Εθνική αρχίζει σήμερα στις 4 το απόγευμα από το γήπεδο της Άμφισσας, όπου θα κοντράρει τον τοπικό Φωκικό. Το ματς αυτό έχει ιστορική σημασία για την ομάδα της Ευξεινούπολης, αφού για πρώτη φορά βγαίνει από τα στενά όρια του νομού Μαγνησίας.

Όλοι ανυπομονούν για το παιχνίδι, όπως δήλωσε ο τεχνικός Μιχάλης Ανδρωνάς: «Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε πολύ καιρό. Οκτώ μήνες μείναμε μακριά από την δράση όσον αφορά τα επίσημα παιχνίδια και επιστρέφουμε με έναν αγώνα ιστορικής σημασίας, αφού είναι ο πρώτος που δίνουμε για Εθνικό πρωτάθλημα.

Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αλλά θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Βλέπω με ικανοποίηση όλους μου τους παίκτες να είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, «νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι τραυματίες Τετριμίδας και Τιμπλαλέξης (δεν θα επιστρέψει πριν τον Ιανουάριο), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή στην αποστολή του στρατευμένου Μπιρμπίλη.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις