Εξάσφαιρος Νηλέας “γάζωσε” τη Δήμητρα

Δεν απέφυγε τη βαριά ήττα και τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Δήμητρα Ευξεινούπολης που έχασε από τον Νηλέα 6-1.

Η ομάδα του Κυριάκου Κοκκινάκη πέτυχε τρία τέρματα σε κάθε ημίχρονο και επιβλήθηκε εύκολα της Δήμητρας, στο γήπεδο των Λεχωνίων.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Παλάτζας στο 10′, με τον Πάγια να ζευγαρώνει τα τέρματα στο 29′. Το 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους διαμόρφωσε ο Μάρκο στο 37ο λεπτό.

Η Ένωση Λεχωνίων συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στην επανάληψη, με τον Μασούρα να κάνει το 4-0 με πλασέ στο 52′. Στο 68′ ο Βαλουξής σημείωσε το πέμπτο γκολ του Νηλέα, με όμορφη ατομική ενέργεια και τελείωμα. Στο 75′ ο Στουρνάρας μείωσε σε 5-1, με τον Κώστογλου στο 82′ να διαμορφώνει το τελικό 6-1.

Ένωση Λεχωνίων Νηλέας: Μιχαλόπουλος, Μασούρας, Πάγια, Σταμπούλογλου (65’ Σκατζούρης), Τσουμάνης (82’ Πακάκης), Μούτος, Λιάκος (60’ Κώστογλου), Αράμπογλου,
Παλάτζας, Κουβαράς (65’ Βαϊόπουλος), Μάρκο (60’ Βαλουξής).

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Μπάρδας, Μηλιώνης, Παππάς, Ξηροκώστας, Νικοβιώτης, Κακλιάς (71′ Μόσχος), Παπαγεωργίου, Π. Ρούσας (76′ Βαγγ. Ρούσας), Γ. Στουρνάρας, Νικογιάννης (80′ Χριστοδούλου), Μ. Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις