Νίκη κορυφής για ΑΕ Διμηνίου, 2-1 τη Δάφνη

Συνέχεια στο σερί νικών της έδωσε η Α.Ε.Δ. εκτός έδρας με αντίπαλο την Δάφνη επιστρέφοντας στο Διμήνι με τους τρείς βαθμούς της νίκης με 1-2 χάριν σε δυο τέρματα του Ζιώγα και έφτασε αισίως στους 10 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και είναι μόνη στην κορυφή του α’ ομίλου. Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Γοργόρη, ενώ βαθμολογικά έμειναν στους τέσσερις πόντους.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι πήραν αέρα δύο τερμάτων σε ισάριθμες προσπάθειες του Ζιώγα αρχικά στο 34′ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Χατζηβασιλείου, εκμεταλλευόμενος την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε σουτ που έγινε σε πρώτο χρόνο από τον Μόσιο, πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Ενώ πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η Α.Ε.Δ. έκανε 2 τα τέρματα της με τον Ζιώγα να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε στο 45′ ο Κανδήλας σε ανατροπή από τον Χατζηβασιλείου. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο νεαρός μέσος της Α.Ε.Δ. ξεκίνησε την φάση από ελεγχόμενη θέση, όμως ο β’ βοηθός Τασιόπουλος δεν υπέδειξε το οφσάιντ. Όπως επίσης και η υπόδειξη του πέναλτι από τον διαιτητή Γοργόρη ήταν λανθασμένη καθώς αν κάτι έπρεπε να δοθεί στην συγκεκριμένη φάση αυτό ήταν επιθετικό φάουλ στην προβολή του Κανδήλα.

Από πλευράς Δάφνης οι παίκτες του Θ. Ναλμπάντη απώλεσαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 21′ αρχικά με τον Δεμίρη να νικιέται από τον Κοντογιάννη σε τετ-α-τετ και εν συνεχεία στο 30′ εκ νέου σε τετ-α-τετ ο Σιαμέτης έκανε άσχημο τελείωμα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φάση που σημειώθηκε στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο καλεντάρι της αναμέτρησης στο 80′ όταν ο Ανατολής έφυγε από τα δεξιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Στο 84′ και πάλι ο επιθετικός των φιλοξενουμένων απώλεσε σπουδαία ευκαιρία, μετά από σέντρα του Ζιώγα από τα αριστερά δεν κατάφερε να ανεβάσει το δέκτη του σκορ μιας και νικήθηκε από τον Χατζηβασιλείου από κοντά. Στο 92′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν το γκολ της τιμής, με τον Δεμίρη να πιάνει το ξερό σουτ εκτός περιοχής και να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Κοντογιάννη για το τελικό 1-2.

Συνθέσεις:
Δάφνη (Θ. Ναλμπάντης): Χατζηβασιλείου, Παπανίκος (61′ Νικηφοράκης), Βλαχάβας, Χιώτης, Τσάτσος, Τσόντσορας(56′ Αβλούγιαρης), Παπαστεργίου, Γιούργας(78′ Κοντορίζος), Σιαμέτης, Ευαγγελός, Δεμίρης.
Α.Ε.Δ. (Κ. Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Μπατσικώστας(77′ λ.τρ. Φουρκιώτης), Στρούγγης, Τσιγιάννης, Χονδρός, Μαυρίδης, Κανδήλας, Χάνος, Ζευγάς, Μόσιος(67′ Αξιώτης), Αποστολίδης(71′ Ανατολής).
Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις