Με το… αριστερό μπήκε ο Θησέας στη Γ’ Εθνική (photos)

Αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και κάνοντας αρκετά λάθη, ο Θησέας γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Οπούντιο Μαρτίνου στην Αγριά, στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου.
Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, είχε δύο καλές στο ματς στο 10’ (σέντρα Βουρδάκη, δεν μπόρεσε ο Βλάχος να μπει στη φάση και να σουτάρει) και στο 18’ με τον Βλάχο (κεφαλιά άουτ), για να ανεβάσει ρυθμούς μετά το 20’ ο Οπούντιος, έχοντας καλύτερη παρουσία στο παιχνίδι.


Στο 24’ ο Σεΐτι με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών του Κουτσιρίμπα, με τους φιλοξενούμενους να αγοίγουν το σκορ στο 30’. Ο Σεΐτι πάσαρε στον Πανάγο κι αυτός με ένα πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 0-1.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θησέας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Τσιανάκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Οικονόμου έπιασε την κεφαλιά, με τον Φαλαγγίτη να κάνει την απόκρουση του αγώνα στη δεξιά του γωνία.


Στο δεύτερο ημίχρονο το άγχος κυρίευσε τους παίκτες του Θησέα, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φτάσουν σε θέση βολής. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι φρόντιζαν να παίζουν με αντεπιθέσεις, κυνηγώντας το δεύτερο γκολ.
Στο 57’ ο Φαλαγγίτης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Βλάχου,
ενώ στο 60’ και στο 62’ ο Σεΐτι έχασε ευκαιρίες για το 0-2.
Στο 87’ ο Δουλάς σούταρε για τον Θησέα, με τον τερματοφύλακα του Οπούντιου να αποκρούει σε κόρνερ και στο 89’ ο Γκάγκας έπιασε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, με τον Φαλαγγίτη να μπλοκάρει τη μπάλα.

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Στάικος (Λάρισας)
Κίτρινες: Κωτσαλάς, Καραδήμος, Φαλαγγίτης
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε (70’ Ρακής), Γκάγκας, Μπόρας (59’ Δουλάς), Χατζησταμάτης, Βουρδάκης (70’ Λίτσος), Τσιανάκας (85’ Ζάχος), Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος.
ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ: Φαλαγγίτης, Γκριτζάλης, Πανάγος, Νόουελ, Δούμουρας, Δαβρής, Μαλέρδος (45’ λ.τρ. Κόκας), Κωτσαλάς (81’ Καραδήμος), Μέρμηγκας, Έτνσο, Σεΐτι (87’ Κολιμάτσης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις