Κόντρα στον… Καλάθη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα, στο “Palau Blaugrana” της Βαρκελώνης (22:00), για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague, σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο κεντρικό πρόσωπο, τον Νικ Καλάθη.
Το ξεκίνημα της «διαβολοβδομάδας» ήταν επεισοδιακό για τον Παναθηναϊκό. Το «τριφύλλι» δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Βιλερμπάν, παρότι ταξίδεψε στην Γαλλία, με την αναμέτρηση να ακυρώνεται, λόγω των πολλών θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στο στρατόπεδο των Γάλλων.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα άφησαν πίσω όσα συνέβησαν στη Λυών και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο crash test απέναντι στην Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το «τριφύλλι» έχει μπροστά του μια μεγάλη πρόκληση, κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, η οποία έχει στον πάγκο της τον Λιθουανό κόουτς.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Νικ Καλάθης, που θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» για πρώτη φορά, μετά την αποχώρησή του το περασμένο καλοκαίρι. Εκτός δράσης για τους Καταλανούς είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, που έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.

Οι «πράσινοι» έχουν ταξιδέψει στην Καταλονία με στόχο να παρουσιάσουν θετική εικόνα, να παλέψουν την αναμέτρηση και να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Βόβορα, η οποία την Τετάρτη (14/10) «αποχαιρέτησε» και επίσημα τον Πιερ Τζάκσον, που έλυσε το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις