Νίνης: Δεν με ενδιαφέρει τι λένε για μένα

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και η πρώτη εμφάνιση του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος επέστρεψε στα γήπεδα μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας. Ο έμπειρος μέσος σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:
«Είχα πολύ μεγάλη αποχή και χρειαζόμουν ένα διάστημα για να επανέλθω και να βρω το ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις. Έχω επανέλθει και σιγά σιγά περιμένω μια ευκαιρία από τον προπονητή. Το πιο σημαντικό είναι ότι πηγαίνει καλά η ομάδα και μέσα από τα θετικά αποτελέσματα, όλοι θα παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι και το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γρήγορα ένα γκολ. Από εκεί και πέρα δεν μας βοηθά και το γήπεδο, το οποίο είναι σε κακή κατάσταση. Απ’ ότι γνωρίζω μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου θα γίνουν εργασίες και ελπίζουμε να αλλάξει η εικόνα του. Γιατί πραγματικά έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα και χρειαζόμαστε καλές γηπεδικές συνθήκες, προκειμένου οι παίκτες να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε και τους χώρους και παίξαμε καλύτερα, με τη μπάλα κάτω, αλλάζαμε πλευρά, δημιουργήσαμε ορισμένες φάσεις, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και να γυρίσουμε το παιχνίδι.
Από μέρους μας το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, έτσι ώστε η ομάδα να ανέβει επίπεδο, να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται, ωστόσο, κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλο και εκεί εστιάζουμε. Έχουμε έναν προπονητή ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά, μας βελτιώνει όλους μέσα από την προπόνηση. Είναι πολύ σημαντικό που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα στα κόκκινα και αυτό βγαίνει στα παιχνίδια. Το που θα φτάσουμε δεν το γνωρίζουμε».
Ο Σωτήρης Νίνης έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσει ρυθμό: «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το να μπαίνω στο γήπεδο και να παίζω. Δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν για μένα. Τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές. Αυτός που ήμουν είμαι και το μόνο που μου λείπει είναι ο ρυθμός. Αν βρω το ρυθμό, τότε θα είμαι ο εαυτός μου. Μια χαρά θα είμαι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις