Σ. Αρσένος: Είναι καλό να ονειρεύεσαι…

Ο Διαγόρας επιβλήθηκε 2-0 του ΓΣ Αλμυρού εντός έδρας και ο Στέλιος Αρσένος έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο προπονητής του συγκροτήματος του Στεφανοβικείου έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την επιτυχία, ενώ για την εξαιρετική αρχή της ομάδας του επισήμανε ότι «είναι καλό να ονειρεύεσαι».

«Ήταν ένα παιχνίδι με συγκεκριμένο βαθμό δυσκολίας. Είχα πει από την αρχή, ότι αν είμαστε καλά εμείς, δεν έχουμε να φοβηθούμε καμία ομάδα. Αυτό το δείξαμε και στον αγώνα εναντίον του ΓΣ Αλμυρού.

Πήραμε ένα ακόμη παιχνίδι και τώρα κοιτάμε το επόμενο. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί από το πρώτο λεπτό επέβαλαν τον ρυθμό τους. Προσπάθησαν να παίξουν σωστά και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αντίπαλο. Πράγματι το κατάφεραν αυτό και χάσαμε δύο κλασικές ευκαιρίες, Από εκεί και πέρα είχαμε κατοχή της μπάλας αλλά και τις τελικές προσπάθειες.

Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και είπαμε ότι πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε τελικά. Βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, το οποίο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσα να πω ότι καταφέραμε να πάρουμε μία σχετικά εύκολη νίκη» υπογράμμισε ο κ. Αρσένος.

Ερωτηθείς για το «δύο στα δύο» στην Γ’ Εθνική απάντησε: «Φέτος είναι μια εντελώς νέα χρονιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τα παιδιά από την αρχή της περιόδου και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινάς με δύο νίκες και να βλέπεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Είναι καλό να ονειρεύεσαι. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όπως είπα, είναι στο χέρι μας. Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και σε κάθε παιχνίδι ζητάμε πόντους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις