Χωρίς Τέκιο και Γέντρισεκ ο Βόλος με ΑΕΛ (αποστολή)

Εκτός από τη γνωστή απουσία του Τέκιο, ο Βόλος δεν θα έχει διαθέσιμο και τον Γέντρισεκ για το ματς με την ΑΕΛ παρότι μέσα στη βδομάδα μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Ο Βόλος υποδέχεται το Σάββατο την ΑΕΛ (17:15) με τον Άνχελ Λόπεθ, όπως είναι γνωστό, να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τέκιο, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον για δύο εβδομάδες εκτός δράσης.
Από την αποστολή που ανακοινώθηκε, απουσιάζει τελικά και ο Γέντρισεκ. Ο Σλοβάκος επιθετικός μπήκε μεσοβδόμαδα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο επειδή τις τελευταίες εβδομάδες είχε μείνει εκτός με τις ενοχλήσεις στον αυχένα κρίθηκε ανέτοιμος.
Αντίθετα όπως αναμενόταν επιστρέφει ο Τσοκάνης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Περέα που είχε λείψει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Περέα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις