Αρνητικό ρεκόρ για τον Βόλο με 33 κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο!

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού καταγράφηκε στον Βόλο το τελευταίο 24ωρο (από 30/10/2020 ώρα 14:00  έως 31/10/2020 ώρα 14:00), σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19*. 8 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καθώς και ταξιδιωτών εξωτερικού και εξετάστηκαν ένα στο Κ.Υ. Βόλου και επτά σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 25 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, τρία στο Γ.Ν. Βόλου και είκοσι δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια.

132 συνολικά καταγράφηκαν στη Θεσσαλία τις τελευταίες 24 ώρες, τα 66 στη Λάρισα.

 

Αναλυτικά στη Θεσσαλία:

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν  8 νέα κρούσματα Covid -19.

Όλα τα κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, επτά σε ιδιωτικά εργαστήρια και ένα στο Γ.Ν. Τρικάλων.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν  66 νέα κρούσματα Covid -19.

17 κρούσματα προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε ιδιωτικές κλινικές της Λάρισας ενώ 8 ακόμη κρούσματα προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τέλος 41 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, δεκαοκτώ σε ιδιωτικά εργαστήρια, δεκαέξι στο Γ.Ν. Λάρισας και επτά στο Π.Γ.Ν. Λάρισας.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν  25 νέα κρούσματα  Covid -19.

6 κρούσματα σχετίζονται με συρροές κρουσμάτων στο Κέντρο Υγείας και στη χορωδία Μουζακίου και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως ενώ 10 ακόμη κρούσματα προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και εξετάστηκαν οκτώ στο Γ.Ν Καρδίτσας, ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο και ένα προέκυψε κατόπιν Ιχνηλατήσεως. Επιλογικά, 9 κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, οκτώ στο Γ.Ν.  Καρδίτσας και ένα σε ιδιωτικό εργαστήριο.

 

-Στην περιοχή του Βόλου

Καταγράφηκαν   33 νέα κρούσματα Covid -19.

8 κρούσματα αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων καθώς και ταξιδιωτών εξωτερικού και εξετάστηκαν ένα στο Κ.Υ. Βόλου και επτά σε ιδιωτικά εργαστήρια, ενώ 25 ακόμη κρούσματα εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, τρία στο Γ.Ν. Βόλου και είκοσι δύο σε ιδιωτικά εργαστήρια.

 

* Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις