Επιβεβαιώνει με αποδείξεις η ΠΑΕ Τρίκαλα τη Νίκη Βόλου (έγγραφα)

Ένα έγγραφο της ΠΑΕ Τρίκαλα που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες στη mikriliga.com φαίνεται ξεκάθαρα πως επιβεβαιώνεται η θέση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι το πρακτικό της συνεδρίασης διά περιφοράς που κάποιοι υποστηρίζουν πως έγινε στις 2 Αυγούστου, δεν υφίσταται.

Στο παρακάτω έγγραφο, που  αναδημοσιεύουμε από τη mikriliga.com, είναι φανερό πως η ΠΑΕ Τρίκαλα απαντά σε ερωτήματα της διοργανώτριας όσον αφορά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση του άτυπου Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ.

Στο ερώτημα αν υπάρχει πρακτικό που υπογράφηκε σε συνεδρίαση δια περιφοράς στις 2 Αυγούστου η ΠΑΕ Τρίκαλα απαντά ξεκάθαρα πως αναληθώς αναφέρεται πως υπάρχει πρακτικό αυτής της δια περιφοράς συζήτησης: «Στις 02.08.2020, έγινε εσωτερικά, μεταξύ της Football League δια περιφοράς συζήτηση για αναδιάρθρωση των δύο κατηγοριών χωρίς την ύπαρξη πρακτικού προς υπογραφή, όπως μου γράφετε αναληθώς»

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Τρίκαλα φέρεται να απαντά αν αυτή η συζήτηση (συνεδρίαση) αφορά κάποια απόφαση Δ.Σ. της Ένωσης SL2 και FL, γιατί το επικαλείται η Νίκη: «Καμία απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας δεν αφορά και η επίκληση από πλευράς «Νίκης Βόλου» είναι όλως αβάσιμη»

Σ’ αυτή την παράγραφο η ΠΑΕ Τρίκαλα επιβεβαιώνει πως δεν υπήρξε απόφαση του Δ.Σ. της λίγκας που είναι σχετική μ’ αυτή την άτυπη συζήτηση της Φούτμπολ Λιγκ ενώ το δεύτερο κομμάτι της πρότασης αναφέρει πως λανθασμένα η Νίκη το επικαλείται. Όπως, όμως είναι γνωστό, αυτό το πρακτικό όχι μόνο δεν το επικαλείται η Νίκη αλλά η βολιώτικη ΠΑΕ το έχει χαρακτηρίσει πλαστό και έχει κινηθεί νομικά για να το αποδείξει. Είναι φανερό πως πρόκειται για απάντηση σε κείμενο στο οποίο αναφέρεται πως η Νίκη επικαλείται το συγκεκριμένο πρακτικό.

Τέλος, το έγγραφο της ΠΑΕ Τρίκαλα αναφέρει ξεκάθαρα πως ποτέ δεν υπήρξε απόφαση εκτελεστή για μη υποβιβασμό από τη Φούτμπολ Λιγκ, παρά μόνο συζήτηση και πρόταση σε παλιότερη συνεδρίαση: «Όσον αφορά τον υποβιβασμό από την Football League, έχει συζητηθεί και έχει προταθεί σε παλαιότερη συνεδρίαση να μην υπάρξει».

Για τον λόγο αυτό και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου δεν μπορούσε να προσφύγει σε προγενέστερο χρόνο στο Διαιτητικό Δικαστήριο, καθώς μέχρι τότε δεν υπήρχαν αποφάσεις παρά μόνο προτάσεις.

Όσον αφορά την θέση της ΠΑΕ Τρίκαλα για το πρακτικό της δια περιφοράς συζήτησης της Φούτμπολ Λιγκ, στις 2 Αυγούστου, η απάντηση του κ. Αϊβάζογλου (ο οποίος στο πρακτικό φέρεται να απάντησε θετικά στην ενοποίηση της Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ) είναι ξεκάθαρη:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις