Σούπερ Λιγκ: Τα φώτα στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος

Με δύο αναμετρήσεις «ανοίγει» η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League σήμερα Σάββατο (7/11), με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 19:30
Μετά τις δύο σερί νίκες που πέτυχαν οι «πράσινοι» στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδι τους (με Λαμία και Απόλλων Σμύρνης), βελτίωσαν τη βαθμολογική τους θέση, έχοντας πλέον 7οι στην κατάταξη με 9β.

Από την άλλη ο Ατρόμητος, ο οποίος επίσης δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν είναι 9ος και 8β.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, δεν έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Μολό, τους τραυματίες Αγιουμπ, Χατζηθεοδωρίδη, Αντονίτο αλλά και τον Μπουζούκη που έμεινε εκτός αποστολής.

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Κάναντι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τομάσεβιτς, Γιακουμάκης, Στρούγγης για λόγους τακτικής, ενώ εκτός έμεινε κι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που έχει προσβληθεί από κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε χθες η ομάδα του Περιστερίου.

Νωρίτερα στις 17:15 στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, θέλει να ρεφάρει μετά την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα και θα προσπαθήσει να το κάνει χωρίς τον τιμωρημένο Λώλη και τους Κρίζμαν, Κάστρο.

Από την πλευρά τους οι Αγρινιώτες θέλουν και αυτοί τη νίκη έτσι ώστε να απομακρυνθούν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και συγκεκριμένα εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Τζανακάκης, Ματσόλα, Μεντίνα, Περέιρα και Αρσούρα.

Αντίθετα κανονικά υπολογίζονται οι Μάζουρεκ και Ταχάρ που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ και το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-Βόλος ΝΠΣ αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Super League: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 7 Νοεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 17:15-NS1HD
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 19:30-NS2HD

Κυριακή 8 Νοεμβρίου
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 15:00-NS1HD
ΑΕΛ-Λαμία 17:15-NS3HD
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ 19:30-NS2HD

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις