Επιστροφή στις νίκες για Αγία Παρασκευή, 3-1 την ΑΕ 2002

Η Αγία Παρασκευή μετά τη λευκή ισοπαλία που παραχώρησε στην έδρα του Μαγνησιακού την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε ξανά στις νίκες, καθώς επικράτησε σήμερα με 3-1 της ΑΕ 2002. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νηλείας για την πέμπτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 15:00. Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Μαρμαρινός στο 5΄ και 63΄ και ο Φραγκογιάννης στο 68΄, ενώ το μοναδικό τέρμα των γηπεδούχων σημείωσε ο Πολυχρόνου στο 58΄.

Η Αγία Παρασκευή ευτύχισε να πάρει κεφάλι στο σκορ από το 5΄ με γκολ του Μαρμαρινού. Παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες στη συνέχεια του παιχνιδιού, καμία δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 58΄, ο Πολυχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1). Στη συνέχεια, όμως η Αγία Παρασκευή αντέδρασε. Αρχικά, ο Μαρμαρινός με πολύ ωραίο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Φραγκογιάννης στο 68΄.

Σκόρερ: 5΄, 63΄ Μαρμαρινός, 68΄ Φραγκογιάννης – 55΄ Πολυχρόνου
Διαιτητής: Κουσκούνη
Α΄ Βοηθός: Βαρτσάκης
Β΄ Βοηθός: Γεωργαντζής

ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Σταθόπουλος, Λάμπρου (23΄ Φιλίππου), Στουμποβίκος, Κόδρα (68΄ Ραφτόπουλος), Μπένκα (73΄ Κουβαράς), Πολυχρόνου, Μεϊντής
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Ντάκος, Βαν ντε Γουίχε, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαλακασιώτης, Καψάλης, Χαρίσης (58΄ Φραγκογιάννης), Μαρμαρινός (78΄ Μπαλαμώτης), Κοπάνας (72΄ Παπούτσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις