Απουσίες, αγωνιστική απραξία και αποβολή κόστισαν στον Βόλο

Βαριά ήττα με 4-1 γνώρισε χθες ο Βόλος από τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, μετά το 0-1 από τον Άρη για την 2η αγωνιστική, επίσης εντός έδρας.

Οι «κυανέρυθροι» πλήρωσαν τις σημαντικές απουσίες που είχαν, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι δύο βασικοί παίκτες του άξονα (Τσοκάνης και Ριένστρα), καθώς και οι δύο δεξιοί οπισθοφύλακες (Τέκιο και Ντεντάκης). Αποτέλεσμα, να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκουαροτσένα.

Επίσης, η αγωνιστική απραξία των 23 ημερών επηρέασε τους παίκτες του Άνχελ Λόπεθ (είχε αναβληθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη), όπως και το γεγονός ότι από το 30’ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Σάντσες.

Σ΄ όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε και το γεγονός, ότι λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν στην ομάδα, για μία εβδομάδα οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις, με την απόδοσή τους να επηρεάζεται.

Βέβαια, μέχρι το 88′ το σκορ ήταν στο 1-2 για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να σημειώνουν δύο γκολ στο φινάλε, όταν οι παίκτες του Βόλου είχαν βγει μαζικά στην επίθεση, μήπως καταφέρουν και ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ανήκει, πλέον, στο παρελθόν με τους “κυανέρυθρους” να βλέπουν μπροστά το παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις