Ολυμπιακός Β.: Προσπαθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του

Απομακρύνεται οριστικά το ενδεχόμενο να γίνει άρση του lockdown στις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους. Αυτό ίσως να σημαίνει, πως και το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ δεν πρόκειται να αρχίσει άμεσα, ενώ σοβαρό είναι το πρόβλημα με τις ομαδικές προπονήσεις, οι οποίες δεν επιτρέπονται για τις ομάδες.

Στον Ολυμπιακό Βόλου προσπαθούν σε καθημερινή βάση να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους, σε μια περίοδο όπου δεν υπάρχουν έσοδα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο Φερών και τα χρήματα που απαιτούνται δεν είναι λίγα.

Πάντως, ποδοσφαιριστές και υπάλληλοι έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής για να πάρουν το προβλεπόμενο βοήθημα από την πολιτεία, περιμένοντας οι ποδοσφαιριστές να δουν πότε θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις. Κι αυτό, καθώς η ατομική εκγύμναση σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ομαδική προπόνηση, όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο. Στην παρούσα φάση οι παίκτες του Ολυμπιακού φροντίζουν να ακολουθούν ένα πρόγραμμα συντήρησης, με στόχο να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση.

Να θυμίσουμε, πως για να αρχίσει το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα πρέπει να είναι σε θέση οι ομάδες να τηρήσουν πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, αφού πρώτα πείσουν τους λοιμωξιολόγους, πως μπορούν να το πράξουν.

Τέλος, οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ περιμένουν να δουν πότε θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (μέσα στον Δεκέμβριο) προκειμένου να εξεταστούν οι φάκελοι και να χορηγηθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου έχει καταθέσει πλήρη φάκελο στην ΕΕΑ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις