Επική επιστροφή από το 3-0 για τον Βόλο στη Ριζούπολη

Έπειτα από ένα απίστευτο ματς στη Ριζούπολη, Απόλλων και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να προηγηθούν με 3-0 στις αρχές της επανάληψης και τον Βόλο, με μια αντεπίθεση διαρκείας που ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, να πετυχαίνει μια επική ανατροπή και να φεύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την Αθήνα.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου έκανε ξεκάθαρο πως ήταν ο Απόλλων που ήθελε περισσότερο το ματς. Η ομάδα της Ριζούπολης είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και έχασε και δυο καλές ευκαιρίες, μια στο 6ο λεπτό όταν ο Γκαραβέλης νίκησε τον Μπεντινέλι στο τετ-α-τετ και μια στο 31′ όταν το σουτ του Βαξεβανίδη μέσα από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ, προτού τελικά γίνει το 1-0.

Ο μοναδικός σκόρερ σκόρερ του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Τσιλούλης σε ένα τέρμα που μέτρησε και με τη βοήθεια του VAR, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν με άγριες διαθέσεις και στην επανάληψη και να κάνουν δύσκολη τη ζωή του Βόλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η προειδοποιητική βολή ήρθε στο 47΄ για τον Απόλλωνα με τον Μπεντινέλι να βρίσκεται ξανά τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη και τον τελευταίο να αποσοβεί το 2-0. Ωστόσο αυτό ήρθε ένα λεπτό αργότερα, όταν η άμυνα του Βόλου έδιωξε πάνω στην γραμμή τη κεφαλιά του Ιωαννίδη και ο Ντομίνγκεζ στη συνέχεια την έστειλε στα δίχτυα.

Το σκορ απέκτησε διαστάσεις θριάμβου στο 54΄ για τους γηπεδούχους όταν ο Δημόπουλος ανέτρεψε τον Μπεντινέλι μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έκανε 3-0. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Απόλλων θα πάρει μια εύκολη νίκη, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι.

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά το 3-0, ο Δουβίκας νίκησε την άμυνα του Απόλλωνα στον αέρα και μείωσε σε 3-1 με κεφαλιά για τον Βόλο ενώ στο 79′, ο Μπαρτόλο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ του Νίνη και από κοντά έκανε το 3-2. Η αγωνία έφτασε στα ύψη στα εναπομείναντα λεπτά, ο Βόλος έβαλε δύσκολα στους αγχωμένους γηπεδούχους και εν τέλει στις καθυστερήσεις ήρθε η ψυχρολουσία για τον Απόλλωνα και η λύτρωση για τον Βόλο.

Μπαρτόλο και Κολόμπο συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να επικυρώνει τη μεγάλη ανατροπή στο 92′, το σκορ έγινε 3-3 και με τους παίκτες του Απόλλωνα να τα έχουν παντελώς χαμένα εξαιτίας αυτής της απρόσμενης εξέλιξης, ο Βόλος εξάντλησε στις τελευταίες επιθέσεις τις πιθανότητές του να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την ανατροπή του όταν και επισκέφθηκε με αξιώσεις τα καρέ των γηπεδούχων στις τελευταίες φάσεις.

Εν τέλει, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με 3-3 με τον Απόλλωνα να φτάνει τους 5 βαθμούς και να βρίσκεται μόλις έναν βαθμό και μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, τη στιγμή που ο Βόλος έφτασε τους 12 βαθμούς και συνεχίζει να κοιτάει την εξάδα.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμης (76’ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (76’ Φερνάντεθ), Τσιλούλης (59’ Σλίβκα), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι (83’ Μουνιέ), Φατιόν.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Μαρτίνες (70’ Μπαρτόλο), Φερράρι, Μήτογλου (50’ Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Δημόπουλος, Κιάκος (50’ Γέντρισεκ), Δουβίκας, Περέα, Ουάρντα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις