Δοκιμασία του Άρη σήμερα στο Περιστέρι

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται σήμερα (17.15 Novasports 1) στο Περιστέρι, όπου αναμετρώνται Ατρόμητος και Άρης για τη Σούπερ Λιγκ.
Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία του Ατρομήτου και μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Μάλιστα για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους» υπολογίζεται και ο Σάλομον που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών.
Την αποστολή αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο νίκη και βελτίωση είναι τα ζητούμενα για τον Άκη Μάντζιο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Άρη ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζουν τα ρεκόρ που κάνει η ομάδα του, ενώ προανήγγειλε τις απουσίες των Τζέγκο και Σάκιτς.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζέιμς Τζέγκο και Εμάνουελ Σάκιτς λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, στη διάθεση του Άκη Μάντζιου βρίσκονται οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκανέα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάνε, Μαντσίνι, Ματίγια Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Σεγκιέργκης.
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Σάββατο 5/12
17.15 Ατρόμητος-Άρης
19.30 Ολυμπιακός-Βόλος
Κυριακή 6/12
15.00 ΟΦΗ-Απόλλων
17.15 ΠΑΟΚ-Αστέρας
17.15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία
19.30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Δευτέρα 7/12
19.30 Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις