Δεκαπέντε μέρες απαγόρευση σε Τοροσίδη, Μπαλόκα για τη συμπεριφορά τους κόντρα στον Βόλο

Τιμωρία για Τοροσίδη και Μπαλόκα. Δεκαπέντε μέρες απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της Super League στα στελέχη του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 10.000 ευρώ, ο παλαίμαχος άσος 5.000 και άλλα τόσα ο Βαγγέλης Μπαλόκας.

Η ανακοίνωση

ΠΑΕ Ολυμπιακός, Β. Τοροσίδης, Ε. Μπαλόκας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/12/2020 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 05/12/2020 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συνολική χρηματική ποινή, ποσού δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Β. ΤΟΡΟΣΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες. Τέλος, επιβάλλει στον Ε. ΜΠΑΛΟΚΑ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαπέντε (15) ημέρες

*Η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ (6ΗΣ) και ΠΑΕ ΑΕΛ – Α. ΚΟΥΓΙΑΣ – Η. ΛΑΖΑΡΟΥ (11ΗΣ) αναβλήθηκαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις