Μπέος: «Πρότεινα τον Κούγια για πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά λόγω ηλικίας δεν γίνεται»

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στον Αλέξη Κούγια εξέδωσε ο Αχιλλέας Μπέος, λέγοντας πως πρότεινε τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ για την προεδρία της ΕΠΟ, αλλά λόγω ηλικίας δεν του επιτρέπεται να βάλει συμμετοχή, με βάση το νέο αθλητικό νόμο.

Η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Παρά το γεγονός ότι καθημερινά, σχεδόν, βρίσκομαι στο στόχαστρο των «επιθέσεων» του φίλου μου του Αλέξη του Κούγια, εγώ τον σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να τον βοηθήσω να βγει από την δεινή θέση που προφανώς βρίσκεται και τον οδηγεί σε αυτές τις συμπεριφορές που τον καθιστούν πηγή γέλιου για όλους.

Άλλωστε είναι και σε μια ηλικία που οι εντάσεις και μάλιστα οι καθημερινές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για την υγεία. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και επικοινώνησα με αρκετούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι κ.κ Μελισσανίδης, Σαββίδης και άλλοι, και τους πρότεινα να υποδειχθεί ως υποψήφιος πρόεδρος οικουμενικής αποδοχής της ΕΠΟ ο φίλος μου ο Αλέξης.

Δυστυχώς η πρωτοβουλία μου κατέληξε άδοξα, καθώς εμπειρότεροι εμού παράγοντες μου υπέδειξαν ότι με βάση το νέο Αθλητικό Νόμο «Αυγενάκη», άτομα ηλικίας 70 ετών και άνω απαγορεύεται να θέτουν υποψηφιότητα σε ομοσπονδίες! Και αλίμονο ο Αλέξης εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις