“ΒΑΓΓΕΛΗ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ!”

Τη μνήμη του Βαγγέλη Κωστή τίμησε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε:

Σαν σήμερα, στις 10 Δεκεμβρίου του 1984, γεννήθηκε ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Κωστής, ένας πιστός οπαδός και υπηρέτης της ομάδας μας, ένας σπάνια όμορφος χαρακτήρας, ο οποίος δε βρίσκεται στη ζωή, από τις 29 Ιανουαρίου του έτους που διανύουμε.
Έφυγε από τα εγκόσμια, δεν “πέθανε”, όμως, ποτέ. Μας επισκέπτεται ακόμα στις σκέψεις μας, στα όνειρά μας, είναι και θα είναι πρωταγωνιστής στις όμορφες αναμνήσεις μας. Βαγγέλη, θα είσαι πάντα “ζωντανός”, γιατί όλοι εμείς που σ’ αγαπήσαμε και σ’ αγαπάμε, δε θα επιτρέψουμε ποτέ να ξεχαστείς.
“Καλή αντάμωση” αδερφέ μας, με μία υπόσχεση: Όσοι είμαστε εδώ, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου η Νίκη που αγάπησες, να μεγαλώνει καθημερινά, όλο και περισσότερο. Να τη βλέπετε από ‘κει ψηλά, μαζί με τους υπόλοιπους της κυανόλευκης κερκίδας του Παραδείσου, και να την καμαρώνετε.
Γιατί στο DNA αυτής της ομάδας, πέρα απ’ όλα τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική, έχετε περάσει κι όλοι εσείς που τη λατρέψατε σαν οικογένειά σας και δεν τη χαρήκατε όσο θα επιθυμούσατε!
Χρόνια σου αμέτρητα φιλαράκο…
ΒΑΓΓΕΛΗ Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ!
ΒΑΓΓΕΛΗ ΨΥΧΑΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΝΙΚΑΡΑ!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις