Βεργέτης: Προέχει η δημόσια υγεία – Άτοπο να μιλάμε για ποδόσφαιρο

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης, με αφορμή την πιθανή μετακίνηση του Χερόνιμο Μπαράλες στον Άρη. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου μίλησε, επίσης, για την κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες στις δύο επαγγελματικές κατηγορίες που δεν έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματά τους, τονίζοντας πως ακόμη δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να έχουμε έναρξη.

Αναλυτικά:

«Σαν επαγγελματίες του ποδοσφαίρου, που ζούμε όλοι από αυτό έχουμε πληγεί και το ποδόσφαιρο περνάει μία φάση δύσκολη αλλά προέχει η δημόσια υγεία. Όσο τα κρούσματα είναι υψηλά είναι κάπου και άτοπο να μιλάμε για ποδόσφαιρο, και πρέπει πρώτα να βελτιωθεί η κατάσταση αισθητά»

Για τον Μπαράλες: Ο Μπαράλες ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην Τρίπολη, και εγώ τον ανέλαβα τον Οκτώβριο. Είναι ένα από τους λίγους τόσο καλούς κεφαλοσφαιριστές, η κεφαλιά του είναι σαν σουτ. Είναι ένας φορ που μπορεί να δώσει λύσεις όταν η ομάδα έχει μπλοκάρει. Θυμάμαι σε ένα ματς με τον Πανθρακικό που είχε κλειστεί πίσω και αγωνιούσαμε για να πάρουμε την νίκη, με ένα γέμισμα, έβαλε το γκολ και έδωσε την λύση. Αν τροφοδοτηθεί επαρκώς και σωστά θα δώσει πολλά γκολ σε αυτόν τον Άρη. Θα έχει και τέλεια χημεία με τον Μπερτόγλιο, ξέρουν πως να συνεργαστούν. Είναι μάλιστα και πολύ καλά παιδιά και οι δύο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις