Για τα πλέι οφ ο Ατρόμητος, για την… ελπίδα η Λαμία

Τη νίκη με την οποία θα πλησιάσει την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ψάχνει ο Ατρόμητος κόντρα στη Λαμία, η οποία «καίγεται» για βαθμούς στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15, Novasports 1).

Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι, όπως είναι κατανοητό, θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα πάρουν την απαιτούμενη ψυχολογία για τη συνέχεια των υποχρεώσεων τους.

Φαβορί, χωρίς αμφιβολία, είναι η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, αλλά η Λαμία έδειξε και στο παιχνίδι με τον Άρη πως θα παλέψει με κάθε τρόπο τις πιθανότητες για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι Περιστεριώτες έχουν μόνο μία απουσία, αυτή του Γιαννιώτη, και το κενό του θα καλύψει ξανά ο νεαρός Μανδάς. Από την πλευρά τους, οι Λαμιώτες τα παίζουν όλα για όλα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην έχει τους Μπαχανάκ, Βλαχομήτρο, Μαργαρίτη, Χατζηστραβό και Μπιάρνασον στη διάθεσή του. Επέστρεψαν, βέβαια, ο Μαρτίνεθ και ο Μπα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ατρόμητος: Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς, Χαρίδης, Μουνίθ, Νάτσος, Χριστοδουλόπουλος και Μανούσος.

Λαμία: Επασί, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Καραμάνος και Αραμπούλι.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Φωτιάς με βοηθούς τους κ.κ. Σπυρόπουλο και Σινιοράκη και τέταρτο τον κ. Βρέσκα. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Ευαγγέλου και Απτόσογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις