Γ. Αλεξούλης: Καλοδουλεμένη ομάδα ο Ρήγας Φεραίος

Δίκαιη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του με 3-0 από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, ο Γιάννης Αλεξούλης. Ο τεχνικός του Δωτιέα Αγιάς μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη, ενώ για τη δική του ομάδα επεσήμανε πως έχει πρόβλημα στην επίθεση. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αλεξούλη:

«Δίκαια χάσαμε σήμερα το παιχνίδι από μία σαφώς πολύ καλύτερη ομάδα. Ο Ρήγας είναι μια καλοδουλεμένη, δεμένη και με πολλούς αυτοματισμούς ομάδα, την οποία έχει φτιάξει ο φίλος μου, Λάκης Μπακάλης. Αν και ξεκινήσαμε με αυτοπεποίθηση, πολύ γρήγορα χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Αυτό συνέβη από το στημένο γκολ που δεχθήκαμε. Από εκεί και πέρα παρατήσαμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την ικανότητα να ανταπεξέλθουμε. Δεν μπορέσαμε να μπούμε, ούτε μία φορά στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουμε μια ευκαιρία. Σίγουρα έχουμε αυτό το πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Μας λείπουν παίκτες που μπορούν να πλαισιώσουν τον Τσατσαλίδη.

Γνωρίζουμε τις αδυναμίες μας. Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Το πρωτάθλημα από την αρχή ήταν δύσκολο για εμάς. Το κακό είναι ότι αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνουμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε. Σε όλα τα άλλα παιχνίδια μέχρι τώρα χάναμε στο γκολ ή στα σημεία. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Εμένα με ενδιαφέρει να διαχειριστούμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και από εκεί και πέρα να βρούμε κάποιον παίκτη που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Θέλω να ευχηθώ στο φίλο μου, τον Λάκη Μπακάλη, στους παίκτες του Ρήγα και σε όλο τον κόσμο να έχουν καλή χρονιά και καλές γιορτές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις