Οι αριθμοί της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Ήδη 31 παιχνίδια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ έχουν διεξαχθεί μέσα στις πρώτες 17 μέρες του 2021 και άλλα 21 αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος του μήνα, για να συμπληρωθούν οι 20 αγωνιστικές.

Αν και σκόραραν οι εννέα από τις 14 ομάδες είχαμε μικρή πτώση σε γκολ, που τη… συγκράτησε κάπως ο ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας την ευρύτερη νίκη του στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ.

Από τα 13 γκολ πάντως μόλις δύο μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου συνολικά έχουν μπει 104 γκολ, έναντι των 170 στο δεύτερο ημίχρονο.

Να και μερικοί ενδιαφέροντες αριθμοί, που αναδείχτηκαν από την 17η αγωνιστική

300… αγώνες στην καριέρα του σε επαγγελματικό επίπεδο έφτασε ο Τάσος Καραμάνος της Λαμίας. Έχει 13 με τον Ασπρόπυργο, 111 με τον Ατρόμητο, 36 με τον Πανιώνιο, 48 με τη Φεϊρένσε, 11 με τη Ρίο Άβε και 81 με τη Λαμία.

100… αγώνες στη Super League έφτασε ο Δημήτρης Σωτηρίου, μπαίνοντας αλλαγή για τον ΟΦΗ, όταν αποβλήθηκε ο Μπόι Βάτερμαν. Ο Σωτηρίου έχει παίξει ένα αγώνα με την ΑΕΛ, δύο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, 48 με τον Πλατανιά, πέντε με το Λεβαδειακό και 44 με τον ΟΦΗ.

32… ετών ακριβώς ήταν ο μέσος όρος ηλικίας της ενδεκάδας του Απόλλωνα στο Αλκαζάρ. Είναι ο μεγαλύτερος στο φετινό πρωτάθλημα.

30… έφτασαν οι αποβολές στο πρωτάθλημα Super League Interwetten, με αυτή του Μπόι Βάτερμαν στο Ηράκλειο. Η αγωνιστική έκλεισε στις 31 με αυτή του Μίλος Ντέλετιτς.

6… αγώνες για τη Super League έχει παίξει εναντίον του ΟΦΗ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ! Δύο με την Ξάνθη και τέσσερεις με τον ΠΑΟΚ!

4… είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν κλείσει τα 18 χρόνια τους και έκαναν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Super League Interwetten. Στους Γιώργο Κούτσια, Μάριο Μιτάι και Κώστα Τζολάκη, προστέθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ.

Πηγή: slgr.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις