Χωρίς δύο ο Βόλος σήμερα με ΟΦΗ για το Κύπελλο (pregame)

Το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει να κάνει σήμερα ο Βόλος, ο οποίος στις 15.00 θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί από το Cosmote Sport 3, αλλά και από το κανάλι της Cosmote στο YouTube δωρεάν.
Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με στόχο να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, με τον Άνχελ Λόπεθ, ωστόσο, να προσανατολίζεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να κάνει διαχείριση του έμψυχου δυναμικού, όταν μάλιστα την προσεχή Κυριακή υπάρχει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.
Δεν αποκλείεται να δούμε τους Τάσο Τσοκάνη και Σέρτζιο Τέκιο να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, καθώς στερούνται, όπως είναι φυσικό, ρυθμού, από τη στιγμή που έχουν να αγωνιστούν με την ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο. Και οι δύο αποθεραπεύτηκαν και ήταν στη διάθεση του Λόπεθ και στο παιχνίδι με τη Λαμία, δίχως να αγωνιστούν.
Ο Μπόρις Κλέιμαν έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει «ανάσες», με τον Θανάση Γκαραβέλη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια. Εκτός αποστολής έμεινε και ο τραυματίας Αλμπέρτο Μπουένο.
Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Τέκιο, Φεράρι, Γκρίλο, Μαρτίνες, Περέα, Ριένστρα, Ρενάτο, Σάνστες, Γκαραβέλης, Δουβίκας, Καννελάκης, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Νίνης, Ντεντάκης, Παπαδόπουλος και Τσοκάνης

Ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ βρίσκεται από χθες στον Βόλο και στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Απόστολος Διαμαντής και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ για τους αγώνες με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης και Σουρνάκης.
Να σημειωθεί ότι ο Μπόι Βάτερμαν, ο οποίος είναι τιμωρημένος (δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ), δεν υπολογίζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Βόλο, ενώ ο Πραξιτέλης Βούρος δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών στο συγκεκριμένο ματς.

«Σφυρίζει» ο Βρέσκας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Βρέσκας από την ΕΠΣ Πιερίας, με βοηθούς τους Θανάση Κόλλια (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ηλίας Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Δάλλας από την ΕΠΣ Ηπείρου.
Να τονίσουμε, πως στους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος δεν υπάρχει VAR.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις