Σενάρια για Λιβάγια στον Ολυμπιακό

Για άλλη μία φορά το όνομα του Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, στην πατρίδα του Κροάτη επιθετικού αναφέρουν ότι η Χάιντουκ Σπλιτ θα έχει έναν αντίπαλο για να μπορέσει να κρατήσει τον παίκτη και αυτός δεν είναι άλλη από την ελληνική ομάδα.

Οι Πειραιώτες φέρονται να μην έχουν κάνει την παραμικρή κίνηση για τον διεθνή άσο, αν και έχουν εκφραστεί στο παρελθόν με θετικά λόγια για την αξία του.

Μάλιστα, παρά τα κροατικά ρεπορτάζ που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να ενδιαφέρονται για τον Λιβάγια δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ».

Από την πλευρά του, ο 28χρονος άσος φέρεται να ψάχνει ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημά της, με συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο ίδιος θα μπορέσει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Όσον αφορά τον Πέντρο Μαρτίνς, ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει ζητήσει ενός της θερινής μεταγραφικής περιόδου έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Ντάνιελ Ποντένσε και όχι με το στιλ του Λιβάγια.

Δηλαδή, ο Κροάτης – με λίγα λόγια – δεν έχει το «πακέτο» που ψάχνει ο Πορτογάλος τεχνικός που η άποψή του πάντα παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του ρόστερ, όπως έχει φανεί και στο πρόσφατο παρελθόν με αρκετές περιπτώσεις παικτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις