Βεργέτης: Μας έλειψε ο αγωνιστικός ρυθμός

Στην έλλειψη ρυθμού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Στάικος Βεργέτης, μετά το ματς του Πανθεσσαλικού με αντίπαλο το Αιγάλεω. Ο Αρκάς τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως στην ομάδα του έλειψε και ο παράγοντας τύχη, όταν μετά την ισοφάριση δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις της ανατροπής, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ στο τέλος δέχθηκε και τέρμα σε μία αντεπίθεση.

Αρχικά ο κ. Βεργέτης ευχήθηκε καλή σεζόν πρωτίστως στην ομάδα του αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας και στη συνέχεια αναφερόμενος στο ματς του Πανθεσσαλικού, τόνισε: «Δυστυχώς ξεκινήσαμε με αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα μας. Θεωρώ στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν βρήκε ρυθμό. Της έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός, γιατί της έλειπαν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε κάποιον αγωνιστικό ρυθμό μέσα από τις προπονήσεις και το δίτερμα που κάναμε κάποιες φορές, αλλά δεν είναι όπως στους αγώνες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο ρυθμό, οι παίκτες έβγαλαν μεγαλύτερο ψυχισμό και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να έχουμε το μομέντουμ για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε δύο καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας αλλά και δύο δοκάρια, όπου χρειάζεσαι και λίγο τύχη, την οποία δεν είχαμε. Κυνηγώντας την ανατροπή, δεχθήκαμε ένα γκολ σε μία αντεπίθεση που μας έκοψε τα πόδια.

Τώρα πρέπει να «καθαρίσουμε» σωματικά και ψυχικά, να κάνουμε μία καλή αποκατάσταση και να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο παιχνίδι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις