Γρηγορίου: «Η πιο κομβική νίκη από τη μέρα που ανέλαβα»

Την πήρε στον πάτο της βαθμολογίας και τη σώζει τελικά πριν το φινάλε της σεζόν. Ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στους “Ζωσιμάδες” δήλωσε πως αυτό το τρίποντο ήταν το πιο σημαντικό επί των ημερών του.
Αρχικά ο Γρηγορίου είπε στην κάμερα της Nova: «Είναι η πιο κομβική νίκη ως τώρα από την ημέρα που ανέλαβα. Παίζαμε απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σχηματισμό μας για να τον αντιμετωπίσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ. Παρόλα αυτά είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια πως αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, θα τα έχουμε καλά πρώτα με τον εαυτό μας και μετά θα δούμε το αποτέλεσμα. Το ήθελαν, το έδειξαν και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ό,τι πέτυχαν. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες. Είχαν και οι δύο δοκάρια και το ματς ήταν ανοιχτό μέχρι το τέλος. Βάσει πάθους και διάθεσης όμως, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

Για το πόσο κοντά είναι η παραμονή σχολίασε: «Είναι ένα βήμα πλέον, η παραμονή. Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη, δηλαδή άλλους τρεις βαθμούς, για να αισθανόμαστε καλά. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που θα φτάσει η παραμονή, αλλά έχω την αίσθηση ότι μετά από το τεράστιο σημερινό τρίποντο, με τρεις βαθμούς ακόμα θα είμαστε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο στόχο».

Για τα προβλήματα που είχε σήμερα η ομάδα του σημείωσε: «Είχαμε πάρα πολλά επιθετικά προβλήματα. Μόνος φορ που είχαμε στη διάθεση μας στην ουσία ήταν ο Καραμάνος, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με πρόβλημα από την αρχή του ματς. Έτσι, αναγκαστήκαμε και ο Ντέλετιτς από εξτρέμ έγινε δεύτερος επιθετικός. Δεν είχαμε άλλη λύση επιθετικά. Όπως δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση, έτσι βρήκαμε και εμείς ένα. Θέλαμε να παίξουμε την άμυνα του ΠΑΣ με κάθετο ποδόσφαιρο, για να δημιουργήσουμε και ευτυχώς με αυτό τον τρόπο βρήκαμε το γκολ του Ντέλετιτς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις