Γρίφος η ενδεκάδα του Βόλου με ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Βόλου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ο Άνχελ Λόπεθ μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στα τρία πρώτα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος, λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ εντός έδρας.

Ο Ουρουγουανός μέσος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα και να πάρει «ανάσες» ο Σωτήρης Νίνης. Από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού.

Ο Τάσος Δουβίκας ύστερα από ένα σερί 32 παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (σε όλα τα ματς ξεκίνησε βασικών, ενώ πέτυχε συνολικά 13 γκολ), έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο, το Σάββατο αναμένεται να πάρει και πάλι θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό τόσο βαθμολογικά, όσο και αγωνιστικά, όπως τόνισε ο προπονητής του Αργύρης Γιαννίκης, μετά το παιχνίδι με τη Λαμία. Πάντως, στο παιχνίδι με τον Βόλο, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του «σιγά-σιγά θα έρθει η ώρα που θα παίξουν και παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ, για να αξιολογηθούν και από τη διοίκηση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις