Υπάρχει βασικός κορμός στον Βόλο ενόψει της νέα χρονιάς

Η φετινή χρονιά για τον Βόλο ήταν καλύτερη της περσινής σε όλα τα επίπεδα, η ομάδα καθιερώνεται στη Σούπερ Λιγκ και η 7η θέση που κατέχει στη βαθμολογία είναι πέρα για πέρα τιμητική και την έχει κερδίσει με το… σπαθί της

Ο Βόλος έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν βασικό κορμό, πάνω στον οποίο η διοίκηση, σε συνεργασία με τον προπονητή που θα έρθει, θα «χτιστεί» η ομάδα της περιόδου 2021-22. Πέρυσι το καλοκαίρι λίγοι ήταν οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν στην ομάδα, καθώς πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα που είχαν έρθει.

Φέτος, δεν συμβαίνει το ίδιο. Οι περισσότεροι παίκτες του βασικού κορμού είτε έχουν ανανεώσει πρόωρα τη συνεργασία τους (Νίνης, Τσοκάνης, Γκρίλο, Φεράρι, Μήτογλου), είτε έχουν συμβόλαιο και του χρόνου (Μπαριέντος, Ριέσντρα, Μπαρτόλο), ενώ άμεσα θα ξεκαθαρίσει και ποιοι ακόμη ποδοσφαιριστές από του υπάρχον ρόστερ θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Βόλου.

Θα ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο για όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι νεαροί της ομάδας αναμένεται να αγωνιστούν στα τρία παιχνίδια που απομένουν για τα πλέι άουτ και στη συνέχεια θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από τη διοίκηση για το μέλλον τους στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αλμπέρτο Μπουένο, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν από τον σύλλογο, μετά τους Ρενάτο Σάντος και Ροντρίγκο Κολόμπο. Ο Ισπανός μέσος δεν έδειξε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, παρότι ήρθε στον Βόλο, έχοντας βαρύ βιογραφικό.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις