Έχει δύσκολο έργο με Τρίγλια ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Στη Χαλκιδική αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στις 17.00 την Τρίγλια, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου της Φούτμπολ Λιγκ.

Το βολιώτικο δίνει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας (είχε προηγηθεί το ματς με τον Πιερικό στην Κατερίνη, 1-1) και θα επιδιώξει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ύστερα από τις τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταία νίκη για τον Ολυμπιακό ήταν στην Αριδαία επί του Αλμωπού με 1-0 για την 5η αγωνιστική. Έκτοτε, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τρεις ήττες και μία ισοπαλία και από την πρώτη θέση της κατάταξης υποχώρησαν στην 5η.

Ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που στο γήπεδό της είναι αήττητη, έχοντας να επιδείξει μία νίκη (τη μοναδική στο πρωτάθλημα) επί της Καβάλας με 3-2, ενώ έχει παραχωρήσει ισοπαλίες σε Αλμωπό Αριδαίας (1-1), Πανσερραϊκό (0-0) και Απόλλωνα Πόντου (0-0).

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να φτάσει στο γκολ, καθώς σε τρία παιχνίδια έμεινε στο μηδέν, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες.

Θα πρέπει οι παίκτες του Βασίλη Βούζα να γίνουν πιο δημιουργικοί, παραγωγικοί και αποτελεσματικοί, καθώς μπροστά υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας και θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να πάρουν νίκες, που τους φέρουν πιο κοντά στις ομάδες της κορυφής.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου και κατέλυσε σε ξενοδοχείο.

O Ιγκόρ Φιλίποβιτς αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πιερικό και με δεδομένο ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, έμεινε εκτός αποστολής. Ο Στάθης Ρόκας τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση (τράβηγμα στη γάμπα) και δεν ταξίδεψε με την ομάδα. Στο Βόλο έμειναν, επίσης οι τραυματίες Θωμάς Γραικός και Χρήστος Αγρόδημος.

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ξενοδόχοφ, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος. Γιαννίτσης, Χολέβας, Γκιοατά, Κόλα, Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα, Παπαδημητρίου. Λαδάς, Τζούριτς, Νικλητσιώτης, Βασιλούδης, Παπακώστας, Πατρώνης, Πέλκας, Κολέλα και Κατσούκης.

«Σφυρίζει» ο Γιουματζίδης
Τη σημερινή αναμέτρηση  θα διευθύνει ο Μελέτης Γιουματζίδης από την ΕΠΣ Πέλλας. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Νικολάου από την ΕΠΣ Αθηνών και Χρήστος Κορώνας από την  ΕΠΣ Πειραιά.
Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Ματθαίος Βουρνέλης (Μακεδονίας) και παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (Σάμου).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις