ΕΠΟ: Πάγιο αίτημά μας η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζει πως η προσέλευση ή όχι φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, είναι “αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων”.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων υπογραμμίζει πως πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, πρακτικά όμως πετάει το μπαλάκι στη ΓΓΑ για την παρουσία φιλάθλων στον τελικό, γνωρίζοντας ότι με τα μέχρι στιγμής επιδημιολογικά δεδομένα δεν θα μπορούσε να αποφασιστεί κάτι διαφορετικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.

H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις