ΣΔΥΒ: Πιο φτωχή η οικογένειά μας χωρίς τον Δ. Παπαχρήστο

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε σε όλη την Ελλάδα και στην αθλητική κοινότητα ο τραγικός θάνατος του δρομέα και ποδηλάτη Δημήτρη Παπαχρήστου κατά τη διάρκεια της προπόνησής του. Ο αθλητής ήταν μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Η πεζοπορία που έγινε την περασμένη Κυριακή από τον Άγιο Ονούφριο στις Σταγιάτες αφιερώθηκε στη μνήμη του, ενώ πριν την εκκίνηση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Ανάλογες διαδρομές πραγματοποίησε πλήθος αθλητών στη Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα. Ο αθλητής του τμήματος ποδηλασίας του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Άγγελος Κριτσιώτης έκανε με το ποδήλατο 206 χιλιόμετρα στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου, ενώ όταν πέρασε από το σημείο του δυστυχήματος άφησε μία ανθοδέσμη.

Η ανακοίνωση, που εξέδωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, όταν είχε ήδη γίνει γνωστή η τραγική είδηση, αναφέρει τα κάτωθι:

«Η οικογένεια του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου από χθες (σ.σ. προχθές) είναι πιο φτωχή. Ένα από τα πιο εκλεκτά στελέχη της, ο Δημήτρης Παπαχρήστος, έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο κατά την ποδηλατική του προπόνηση.

Τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, φορούσε κράνος, αλλά ήταν αδύνατο να αντιμετωπίσει τον οδηγό που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τους αυτόπτες μάρτυρες, το μόνο που έκανε μετά από όσα προκάλεσε, ήταν να εγκαταλείψει το θύμα του, να ελέγξει παρακάτω τις ζημιές στο όχημά του και να κατευθυνθεί στο συνεργείο όπου και εντοπίστηκε από την αστυνομία.

Η πεζοπορία της Κυριακής 10 Μαΐου ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Δημήτρη Παπαχρήστου και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Παπαχρήστου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις