Άγγελος Αργύρης: Ήμασταν αποφασισμένοι

Στην κάμερα του Sportcyclades και στον Νάσσο Βλάχο μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νάξο, απέναντι στη Σαντορίνη, ο Άγγελος Αργύρης. Ο κεντρικός αμυντικός των κυανολεύκων τόνισε πως η ομάδα του ήταν αποφασισμένη, κέρδισε τις προσωπικές μονομαχίες και εν τέλει το ματς. Όσον αφορά την μέχρι τώρα πορεία της Νίκης ο Άγγελος Αργύρης ανέφερε πως οι παίκτες έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους στο φετινό πρωτάθλημα, το οποίο ήταν μίας ταχύτητας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Αργύρη:

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια αλλά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς έως τώρα, έχοντας χάσει πάρα πολλούς βαθμούς. Πλέον κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε επισημάνει πως τα τελευταία έξι παιχνίδια θα είναι έξι τελικοί. Έχουμε κάνει μέχρι τώρα δύο νίκες, κοιτάζουμε το επόμενο με στόχο να τα κερδίσουμε ένα προς ένα».

Για τους λόγους για τους οποίους η Νίκη δεν βρίσκεται ψηλότερα που βάσει της αγωνιστικής της εικόνας δικαιούνταν: «Μέχρι τώρα, επαναλαμβάνω, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Όμως θα πρέπει να ομολογήσουμε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, πρωτάθλημα μίας ταχύτητας, κάτι που κανείς δεν περίμενε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το 100%, δεν μας βγήκε και τώρα κάνουμε μία νέα προσπάθεια να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

-Το πάθος και οι προσωπικές μονομαχίες κυριάρχησαν σήμερα, πιστεύεις πως ήσασταν περισσότερο αποφασισμένοι;

«Πιστεύω πως ήμασταν αποφασισμένοι. Ήρθαμε για να κερδίσουμε κάθε μονομαχία. Έχουμε καταλάβει πως το πρωτάθλημα κρίνεται στις προσωπικές μονομαχίες και όποιος το θέλει πιο πολύ κερδίζει και αυτό έγινε και σήμερα».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Άγγελου Αργύρη:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις