«Τραγική και απαράδεκτη…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη (Ηπείρου) στο ματς με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Παράλληλα ευχαριστεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την άψογη φιλοξενία.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

 «Αισθανόμαστε υποχρέωση και δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την διοίκηση αλλά και γενικότερα στο σύλλογο του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας για το μεταξύ μας παιχνίδι στα play off της ανόδου στη super league 2. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων. Ευχαριστούμε επίσης, την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης για τα μέτρα που έλαβε, έτσι ώστε όλα να κυλήσουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε δημοσίως και προς όλες τις κατευθύνσεις την τραγική διαιτησία των κ.κ. Κατσικογιάννη (Ηπείρου), Φαλτάκα (Γρεβενά) και Θανασιά (Ηπείρου). Η απόδοση των τριών κυρίων ήταν το λιγότερο απαράδεκτη εις βάρος της ομάδας μας. Η καταγέλαστη απόφαση του κ. Κατσικογιάννη να καταλογίσει ανύπαρκτο πέναλτι στο 5′ της αναμέτρησης και η τραγική αποφαση του βοηθού κ. Θανασιά να ανακόψει με ανύπαρκτο οφσάϊντ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο 93′ του αγώνα και την στιγμή που ετοιμαζόταν να πετύχει το 1-2 είναι μόνον η κορυφή της γενικότερης ανεκδιήγητης παρουσίας τους!

Στο ίδιο “μήκος κύματος”, βεβαίως και ο πρώτος βοηθός κ. Φαλτάκας, που δεν υπέδειξε ΔΙΠΛΟ καραμπινάτο οφσάϊντ των παικτών του Ποσειδώνα και στην εξέλιξη είχαμε το γκολ εις βάρος της ομάδας μας! Καταγγέλουμε προς κάθε αρμόδιο φορέα και ποδοσφαιρική αρχή τους εν λόγω κυρίους, ευχόμαστε να μην “πληρώσει” άλλη ομάδα ανάλογη απόδοσή τους και απαιτούμε την εφ’ όρου ζωής ΕΞΑΙΡΕΣΗ απο τους αγώνες του συλλόγου μας μέχρι να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους!

Η Αναγέννηση, με σύνεση, πνεύμα συνοχής και αποφασιστικότητας, συνεχίζει τη μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ανόδου και της επιστροφής της εκεί που ανήκει, στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκ της διοικήσεως».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις