Μεθυσμένη πολιτεία η Αριδαία: Τυριακίδης: «Θεία δίκη» – Παντελίδης: «Δικαίωση»

Μοιράσου το άρθρο

Μεθυσμένη πολιτεία είναι από το απόγευμα η Αριδαία καθώς ο Αλμωπός κατάφερε να παραμείνει στη Football League και συνάμα να πάρει την άνοδο στη νέα Super League 2!

Συγκινημένοι, οι “αρχιτέκτονες” της προσπάθειας αυτής μετά από μια πολύ δύσκολη σεζόν με πολλές συγκινήσεις, μίλησαν στη Mikriliga.com για την ευτυχή έκβαση της αγωνιστικής σεζόν.

Ο λόγος για τον κόουτς του συλλόγου Γιώργο Τυριακίδη και τον πρόεδρο Φώτη Παντελίδη.

Ο προπονητής του σωματείου, ανακουφισμένος μετά από καιρό, είπε τα εξής:

«Δικαιώθηκαν οι κόποι μιας χρονιάς, μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας! Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα βρίσκεται πάλι στη δεύτερη κατηγορία. Έστω και τελευταία στιγμή που κατακτήσαμε την παραμονή, υπήρξε θεία δίκη. Παίξαμε, κάναμε την προσπάθειά μας μέσα στο γήπεδο και έστω και τελευταία αγωνιστική εκτός από τις εντυπώσεις, κερδίσαμε και την ουσία… Τους βαθμούς!

“Δικαιώθηκαν οι κόποι μας”
Είμαι πολύ χαρούμενος, δικαιώθηκαν οι κόποι μας, οι κόποι όλων όσων προσπαθούσαν τόσα χρόνια και νομίζω βγάζουμε ασπροπρόσωπη όλη την περιοχή. Έχει εκπρόσωπο στη Super League 2. Πλέον, πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας!

Νιώθω ανακουφισμένος, ο κόσμος πίστεψε σε εμάς, οι παλαίμαχοι ήταν κοντά μας, οι δικοί μας άνθρωποι… και κυρίως οι ποδοσφαιριστές που ήταν οι κύριοι εκφραστές.

Πήραμε μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη και κατακτήσαμε την παραμονή…»

Παντελίδης: “Δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας!”
Ο πρόεδρος Φώτης Παντελίδης φανερά ικανοποιημένος και χαρούμενος, ευχαρίστησε όσους στήριξαν την ομάδα και μίλησε για δικαίωση:

«Θεωρώ ήταν μια δύσκολη χρονιά. Αυτό που περάσαμε εγώ και συνεργάτες μου ήταν εξαιρετικό. Υπήρξαν σκαμπανεβάσματα τα οποία μας έκαναν πιο δυνατούς και μας πείσμωσαν.

Η δικαίωση ήρθε έστω και με αυτόν τον τρόπο στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

“Το πιστεύαμε!”
Θέλω να ευχαριστήσω μέλη διοικητικού συμβουλίου της τελευταίας εξαετίας, αυτό που συνέβη ήταν ένα όνειρο το οποίο είχε τεθεί ευθύς εξαρχής από τον Κώστα Γάτσο, που ήταν στο τιμόνι της ομάδας. Μετά από έξι χρόνια καταφέραμε επωφελούμενοι της αναδιάρθρωσης, να φτάσουμε πάλι Super League ή και Β’ Εθνική, από την οποία απέχουμε 35 ολόκληρα χρόνια.

Είναι η δικαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας. Το πιστεύαμε και αυτό θέλαμε να περάσουμε και στους ποδοσφαιριστές διότι τελευταία φορά που μίλησα στο γήπεδο ήταν πριν από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, τους είπα ότι πολλές φορές, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια μας και αν τα καταφέρουμε θα είναι σα να παίρνουμε πρωτάθλημα. Ανεβαίνουμε κατηγορία.

Πολλές φορές η ίδια η ζωή είναι άδικη, αλλά και απλόχερη. Όταν συμβαίνει, οφείλουμε να αρπάξουμε την ευκαιρία…».

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις