Στην 7η θέση ο Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου στο Ευρωπαϊκό Καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων


Μοιράσου το άρθρο

Μεγάλη επιτυχία για την Ζωή Καράγγελου του ΝΟΒΑ και την συναθλήτριά της στην Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης Ιφιγένεια Κρομμυδάκη. Οι δύο κοπέλες κατέκτησαν την 7η θέση στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο Ντουέτο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νεανίδων, το οποίο φιλοξενείται στη Μάλτα.

Τα νεαρά κορίτσια του Ντουέτου μας αγωνίστηκαν απευθείας τελικό του Τεχνικού (δεν υπήρξε προκριματικός όπως στο Ελεύθερο), χθες το μεσημέρι. Παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και βαθμολογήθηκαν με 81.1462 β.. Έτσι κατέλαβαν την 7η θέση ανάμεσα σε 23 Ντουέτα από όλη την Ευρώπη που έλαβαν μέρος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Εβένκο και Μινάεβα με 91.4742 β., το ασημένιο οι Ουκρανές Ντερεβιατσένκο και Σολντατένκοβα με 88.0333 β. και το χάλκινο οι Ισπανίδες Αρκέρο και Γκαρσία με 85.7742 β.

Νωρίτερα, οι Ζωή Καράγγελου και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους και στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος στο Ντουέτο.

Το ελληνικό Ντουέτο των νεαρών πρωταθλητριών μας εκτέλεσε πολύ όμορφα το πρόγραμμά του στον προκριματικό του αγωνίσματος, που έγινε το βράδυ της Τετάρτης και βαθμολογήθηκε με 82,4333 βαθμούς. Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε το ρωσικό Ντουέτο, τη δεύτερη το ουκρανικό και την τρίτη το ισπανικό.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις