Βουρούκος: Απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90′

Σύμφωνα με τον προπονητή του Σαρακηνού Βαγγέλη Βουρούκο, η έκβαση του ντέρμπι με την Α.Ε. Διμηνίου το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 16/1 στις 15.00 θα κριθεί στη θέληση των ποδοσφαιριστών για τη νίκη. Επίσης, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι βασικός στόχος της ομάδας του είναι να παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο και να ικανοποιεί…

…τους φιλάθλους.
Με δήλωσή του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” ο τεχνικός του Σαρακηνού τόνισε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Σε τέτοιου είδους αγώνες τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η ομάδα που οι παίκτες της θα δείξουν στο γήπεδο ότι τη θέλουν πιο πολύ. Η Α.Ε. Διμηνίου είναι μία πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του ματς.
Δεν κρύβουμε ότι θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί για μας αυτοσκοπό. Μας ενδιαφέρει να αναδείξουμε ορισμένα νεαρά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής και πάνω από όλα θέλουμε να αρέσουμε στον κόσμο. Η βασικότερή μας επιδίωξη είναι να προσφέρουμε όμορφο θέαμα σε κάθε αγώνα που δίνουμε και να ικανοποιούμε τόσο τους δικούς μας φιλάθλους, όσο και αυτούς της εκάστοτε αντίπαλης ομάδας.
Βέβαια, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας δεν προσφέρεται για καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, εμείς προσπαθούμε πάντα να παίζουμε σωστά και από κει και πέρα αν παίρνουμε και τις νίκες, τότε τόσο το καλύτερο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις