Συνεχίζουν στην ΑΕ 2002 Παρίσης και Στουμποβίκος

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον τεχνικό Στέργιο Σιαμέτη, άρχισαν και οι ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού. Οι πρώτοι που συμφώνησαν να συνεχίσουν είναι οι επιθετικοί Δημήτρης Παρίσης και Δημήτρης Στουμποβίκος. Τη σεζόν 2019-20 ο Παρίσης μέτρησε στο πρωτάθλημα 16 συμμετοχές και τέσσερα γκολ, ενώ στην περσινή περίοδο που διεκόπη νωρίς έπαιξε και στα έξι παιχνίδια σκοράροντας μία φορά. Ο Στουμποβίκος είχε πρόπερσι 14 παρουσίες και εννέα γκολ στο ενεργητικό του, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα έδωσε το «παρών» σε πέντε ματς και πέτυχε τέσσερα τέρματα.

«Δημήτρης πασάρει…. Δημήτρης σκοράρει. Οι δύο Δημητράδες της επίθεσης μας έτοιμοι και φέτος να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.. να τρυπήσουν της αντίπαλες άμυνες . Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στους δύο με υγεία και επιτυχίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α.Ε. 2002.

Στο μεταξύ, διαφημιστικό πρόγραμμα ξεκινά ο σύλλογος, που καλεί τους ενδιαφερομένους να διαφημιστούν στο γήπεδο. Υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι οι: Βέργος Νίκος (τηλ. 6983826986), Παρίσης Γεώργιος (τηλ. 6977983902) και Βαρδάκης Αλέξανδρος (τηλ. 6977911436).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις