Απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Β. έχασε 2-0 από τον Αιγινιακό

Απογοήτευσε ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό παιχνίδι με τον Αιγινιακό, το οποίο διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Αιγίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 2-0 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, καθώς όλη η ομάδα βρέθηκε σε άσχημη μέρα.

Υπήρχαν διαστήματα στο ματς που ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε μέσα στο γήπεδο, καθώς τίποτα δεν… …λειτούργησε σωστά από πλευράς «ερυθρολεύκων». Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ιβάν Μιτρόφ στο 6′. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν νωθροί και ασύνδετοι στο α’ μέρος και δεν μπόρεσαν να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο επιθετικά.

Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στα πρώτα έξι λεπτά δημιούργησε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ σημείωσε και το γκολ. Συγκεκριμένα, στο 2′ ο Ζούρκος έκανε τη σέντρα, ο Δήμος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα στρώθηκε στον Μιλόσκοβιτς, ο οποίος πλάσαρε για να διώξει σωτήρια ο Γεωργίου.

Στο 5′ σουτ του Μιτρόφ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αιγινιακός άνοιξε το σκορ. Ο Ιβάν Μιτρόφ με ωραία προσπάθεια ξεπέρασε δύο παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου και από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής σούταρε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού, γράφοντας το 1-0.

Μετά το 10′ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί επιθετικά και να απειλήσει το τέρμα του Τόλια. Μάλιστα, στο 14′ συνεργάστηκαν οι Κατσολάρι και Μιλόσκοβιτς, με τον τελευταίο να σουτάρει, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ήταν η αιτία που δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις το τέρμα του Τόλια.

Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε το μοναδικό κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο στο 42′ σε σουτ που επιχείρησε ο Γενγκά και με τη μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Σαμαρά και να καταλήγει κόρνερ.

Ίδια εικόνα και στο β’ μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιώργος Βαζάκας άλλαξε όλη την ενδεκάδα και ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά και με μεγαλύτερη όρεξη στο παιχνίδι. Ωστόσο, τη στιγμή που η ομάδα ανέβαινε και προσπαθούσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, δέχθηκε στο 52′ το 2-0 από τον Αιγινιακό από μια στημένη φάση. Συγκεκριμένα ο Καρακατσάνης εκτέλεσε φάουλ και ο υπό δοκιμή Τσερλίνοφ με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Στο 60′ ο Αιγινιακός έχασε νέα ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, όταν ο Μιλόσκοβιτς απέφυγε τον Κατσιαρό, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σταυράκη και στη συνέχεια της φάσης ο Σίκινιτς με νέα προσπάθεια δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός και στο δεύτερο ημίχρονο προβλημάτισε με την εμφάνισή του, καθώς μόλις στο 87′ δημιούργησε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει και να μειώσει το σκορ. Στο 87′ μακρινό σουτ του Ρόκα απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πόνσε, με τον Πινδώνη να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Η τελευταία καλή επιθετική προσπάθεια στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 90′ για τον Αιγινιακό, με τον Σκοπιανό Τσερλίνοφ να πιάνει ανάποδο σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος (46΄ Μπαϊμάκης), Πετκάκης (72΄ Κιβρακίδης), Γιαζιτζόγλου (65΄ Λ. Αχαλινόπουλος), Σαμαράς, Δήμου (55΄ Λιόλιος), Γκατζολάρι (46΄ υπό δοκιμή Τσερλίνοφ), Φαμπίνιο (46΄ Χατζής), Μίτροφ (46΄ Καρακατσάνης), Ζούρκος (52΄ Σαββίδης), Σίκιμιτς (65΄ Δερμιτζόγλου), Μιλόσκοβιτς (70΄ Κ. Αχαλινόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Γεωργίου (46′ Σταυράκης), Καρράς (46′ Ζέρης), Κόμνος (46′ Κατσιαρός), Μελίσσης (46′ Κωστούλας), Αρβανίτης (46′ Γιαλούσης), Ολίσε (46′ Πινδώνης), Καπετάνος (46’Ρόκας), Ακόστα (46′ Χαλκιάς, 65′ Κολημήτρας, 88′ λ.τ. Κεσίδης), Μπρέσκα (46′ Δεινόπαπας), Κατσίκης (46′ Πόνσε) Γενγκά (46′ Ντινόπουλος).

Διαιτητής: Παραργυρίου (ΕΠΣ Πιερίας)

Βοηθοί: Κήφος, Λαφατζής (ΕΠΣ Πιερίας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις