Κατέθεσε εγγυητική και φάκελο ο Ολυμπιακός Β.-Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του goalpost.gr

Μοιράσου το άρθρο
Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr όσον αφορά την κατάθεση της εγγυητικής από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει και επίσημα γνωστό, πως κατέθεσε την εγγυητική των 150.000 ευρώ, όπως επίσης και τον φάκελο, προκειμένου να πάρει το απαιτούμενο πιστοποιητικό από την ΕΕΑ γαι να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της νέας περιόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει πως κατατέθηκε χθες Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, δύο ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία, η εγγυητική επιστολή ύψους 150.000 ευρώ για την συμμετοχή της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα 2020-2021 της Super League 2 ενώ επίσης κατατέθηκε και ο φάκελος για το πιστοποιητικό συμμετοχής ώστε μετά και τον έλεγχο να εκδοθεί η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα από την ΕΕΑ.
Άλλωστε η διοίκηση της ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή, οπότε και ανακοινώθηκαν οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, έκανε πραγματικό αγώνα δρόμου ώστε να μπορέσει εμπρόθεσμα να καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ώστε η ομάδα μας να συμμετέχει κανονικά στην Super League 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις