Την Τετάρτη αρχίζει προετοιμασία η Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του προκειμένου να αναλάβουν τα ηνία του ΠΑΟΚ Β, έρχεται και η ώρα της δουλειάς. Την Τετάρτη, Γκαρσία και παίκτες έχουν το πρώτο ραντεβού στην Μίκρα όπου θα κάνουν τις πρώτες προπονήσεις, μέχρι τις 30 Ιουλίου, όταν η νεοσύστατη ομάδα θα μεταβεί στην Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το ρόστερ της ομάδας είναι κατά 80% έτοιμο και θα αποτελείται από δανεικούς που επιστρέφουν (Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Τάχατος, Καλουτσικίδης, Φασίδης κ.α.), παιδιά από την Κ19 (Κουλιεράκης, Παναγιώτου και άλλοι) που προωθούνται, τον Μπράντονιτς και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις μεταγραφές του Τζήμα και του Ουεντραόγκο.

Στόχος είναι να υπάρχει σταθερά ένας κορμός 18-20 παικτών που θα συμπληρώνεται από παίκτες της πρώτης ομάδας που δεν θα βρίσκονται στις επιλογές των αποστολών που θα κάνει ο Λουτσέσκου. Θυμίζουμε ότι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες πέντε παίκτες άνω των 23 ετών. Εξάλλου, έχει ξεκαθαριστεί ότι η έδρα της ομάδας θα είναι το Καυτανζόγλειο και, μάλιστα, η παρουσία της ομάδας Β’ εκεί θα αποτελέσει ουσιαστικά τον προπομπό της μετακόμισης της πρώτης ομάδας όταν θα αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής της Νέας Τούμπας.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις