Ηρακλής: Καθορίζει τις εξελίξεις ο Οκούρ – Συνομιλίες και με άλλους υποψήφιους επενδυτές

Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα μέχρι και τα τέλη της επόμενης εβδομάδας (ίσως και νωρίτερα) σε ό,τι αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Μεχμέτ Σελίμ Οκούρ, ο οποίος διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους του Ηρακλή και τον Στράτο Ευγενίου την απόκτηση του πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Μέχρι τα τέλη του μήνα, άλλωστε, ο Ηρακλής καλείται να καταβάλλει δόση ύψους 50 χιλιάδων ευρώ στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει κάνει με τον Στράτο Ευγενίου για την απόκτηση του Α.Φ.Μ. της Τρίγλιας.

Η στάση του Τούρκου επιχειρηματία είναι αυτή που θα καθορίσει τις περαιτέρω εξελίξεις. Ο ίδιος, πάντως, συνεχίζει τις επαφές με τους συνεργάτες του, ωστόσο, αυτό που θα κρίνει τα πάντα είναι το χρώμα του χρήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση τα δεδομένα αλλάζουν και ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει στην ενεργοποίηση εναλλακτικών λύσεων.

Από τον Γ.Σ. διαρρέεται πως υπάρχουν συνομιλίες και με άλλους υποψήφιους επενδυτές, ενώ κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο οι άνθρωποι του Ηρακλή να αποφασίσουν να τρέξουν μόνοι τους, στην αρχή τουλάχιστον την ομάδα, μέχρι την εξεύρεση του κατάλληλου ανθρώπου που θα ηγηθεί οικονομικά του πρότζεκτ στην πορεία.

Όλα βεβαίως, με την προϋπόθεση πως ο Ηρακλής θα φανεί συνεπής στην οικονομική συμφωνία με τον Στράτο Ευγενίου.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις