Επιστρέφει Ελλάδα σήμερα η αποστολή του Βόλου

Ύστερα από δύο περίπου εβδομάδες σκληρής προετοιμασίας στο Μπόσχενχουφντ της Ολλανδίας, η αποστολή του Βόλου επιστρέφει σήμερα στη βάση της με πτήση από τις Βρυξέλλες, στις 19.45 τοπική ώρα (20.45 ώρα Ελλάδας). Η ομάδα θα φτάσει τα μεσάνυχτα περίπου της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί οδικώς θα μεταβεί στον Βόλο.

Όλα κύλησαν ομαλά στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι αθλητικές εγκαταστάσεις ήταν άριστες, ενώ πολύ καλή ήταν και η διαμονή στο ξενοδοχείο «De Reiskoffer», το οποίο βρίσκεται στην τοποθεσία Μπόσχενχουφντ, κοντά στο Ρούζενταλ και 18 χιλιόμετρα από την Μπρέντα.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία δούλεψαν το διάστημα της παραμονής στην Ολλανδία με τους παίκτες, τόσο στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης, όσο και πάνω σε θέματα τακτικής, βάζοντας τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

Σε λιγότερο από ένα μήνα πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και μέχρι τότε οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει σε πρώτη φάση να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους, με τη διοίκηση να κινείται για την απόκτηση τριών τουλάχιστον ποδοσφαιριστών, ενώ δεν αποκλείεται οι παίκτες που θα αποκτηθούν να είναι τέσσερις.

Είναι λογικό στην παρούσα φάση η ομάδα να θέλει ακόμη πολύ δουλειά, ωστόσο, μέρα με την ημέρα ο Βόλος πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά σ’ αυτό που θέλουν να φτιάξουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Κούραση είναι λογικό να υπάρχει, από τις διπλές προπονήσεις, με τους παίκτες να παίρνουν διήμερο ρεπό, μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο Βόλος θα μπει στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας. Μέσα από τα φιλικά που θα γίνουν στην Ελλάδα, θα γίνει το μοντάρισμα της ομάδας, έτσι ώστε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος (21-22 Αυγούστου), οι «κυανέρυθροι» να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα.

Αύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος και θα μάθουν τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσουν τις ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις